Christmas: 5+1 Χριστουγεννιάτικα δώρα γι' αυτήν


Αν τα Χριστούγεννα, δεν ανταλλάξεις δώρα με τους φίλους και την οικογένεια σου, τότε πότε θα το κάνεις;

Υπάρχει κάποιος που δεν τρελαίνετε να ανοίγει δώρα και κυρίως αν του αρέσουν;
Στο έκτο Χριστουγεννιάτικο "επεισόδιο", θα σας πω μερικές ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα σας δώρα με βάση την γνώμη και την άποψη μου. Ξέρω ότι πολλοί είναι αυτοί που θα τα λατρέψουν. Πάρτε και εσείς μερικές ιδέες και προσφέρετε τα καλύτερα δώρα στους αγαπημένους σας! 

Σε προηγούμενο άρθρο  σας είχα πει για τις ιδέες μου σε ανδρικά χριστουγεννιάτικα δώρα. Ε λοιπόν, σήμερα, θα σας μιλήσω για τα γυναικεία σας δωράκια.


1. Accesories
Εννοείτε πως όλες οι γυναίκες (ή τουλάχιστον οι περισσότερες) λατρεύουν τα αξεσουάρ. Όσα και να έχουν, ποτέ δεν είναι αρκετά και ειδικά αν ασχολούνται με την μόδα. Μπορείς να πάρεις από το πιο απλό που είναι μία ζώνη, ένα κόσμημα, ένα ξεστό κασκόλ, μέχρι μία ακριβή τσάντα ή ένα καλό ρολόι. Υπάρχουν πάρα πολλές επιλογές στην αγορά.

Βρείτε μερικές ιδέες εδώ:


2. Photo accesories

Πλέον, έχουμε φτάσει σε μία περίοδο, όπου η φωτογραφία έχει μεγάλη σημασία στην ζωή μας, λόγω των κοινωνικών δικτύων. Οι γυναίκες λατρεύουν να έχουν ένα όμορφο instagram account και τη μεγαλύτερη ευθύνη γι' αυτό, την έχει η ποιότητα της φωτογραφίας. Πολλά είναι τα εργαλεία που θα την βοηθήσουν να πετύχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. 


Βρείτε μερικές ιδέες εδώ:

Sentio Σετ Άλμπουμ Scrapbooking        Σετ φωτογραφίας με Μανταλάκια                                                    Camera Fujifilm Instax Mini9          KODAK PHOTO INSTANT PRINTER MINI 2                   Sentio Set Άλμπουμ Scrapbooking 2   


    3. Clothes 

    Κάθε γυναίκα, έφηβος, παιδί αγαπάει τα ρούχα και ποτέ δεν της φτάνουνε. Βρες ένα κομμάτι που πραγματικά θα της αρέσει και αγόρασε το. Μην ξεχνάς ότι δεν έχει και τόση σημασία το περιεχόμενο του, αλλά η κίνηση!

    Βρείτε μερικές ιδέες εδώ:

    Στην περίπτωση που δεν έχεις καμία ιδέα για το άτομο και τα γούστα του, μπορείς να προτιμήσεις να του πάρεις ένα gift voucher από ένα κατάστημα που έχεις ακούσει ότι αρέσει στις γυναίκες, παρά να του δώσεις χρήματα. Πολλά είναι τα καταστήματα που σου προσφέρουν αυτή την δυνατότητα. Πίστεψε με, θα εκτιμηθεί δεόντως.


    Βρείτε μερικές ιδέες εδώ:



    5. Beauty 
    Κάθε γυναίκα που αγαπά και σέβεται τον εαυτό της, ασχολείται με την φροντίδα της επιδερμίδας και του σώματος της. Προσοχή όμως, αν θα της πάρετε κρέμες προσέξτε τις μυρωδιές, είναι πολύ σημαντικό στοιχείο, έτσι ώστε να εντυπωσιάσετε κάποιον με το δώρο σας.

    Βρείτε μερικές ιδέες εδώ:


    6. Stationery 

    Οι περισσότερες έχουμε μανία με την γραφική ύλη, ακόμη και αν ξέρουμε πως ίσως δεν θα τα χρησιμοποιήσουμε ποτέ. Όποτε δούμε κάτι που θα μας τραβήξει την προσοχή θα το αγοράσουμε αδιαμφισβήτητα. Από την πιο απλή κόλλα, στο πιο χρωματιστό πεννάκι. 
    Ελπίζω να περνάτε υπέροχα! 


    0 Σχόλια