Christmas: Δώρα γι' αυτόν


Αν τα Χριστούγεννα, δεν ανταλλάξεις δώρα με τους φίλους και την οικογένεια σου, τότε πότε θα το κάνεις;

Υπάρχει κάποιος που δεν τρελαίνετε να ανοίγει δώρα και κυρίως αν του αρέσουν κιόλας;
Στο τρίτο Χριστουγεννιάτικο "επεισόδιο", θα σας πω μερικές ιδέες για τα χριστουγεννιάτικα σας δώρα που με βάση την εμπειρία μου, ξέρω ότι πολλοί είναι αυτοί που θα τα λατρέψουν. Πάρτε και εσείς μερικές ιδέες και προσφέρετε τα καλύτερα δώρα στους αγαπημένους σας! 

Σήμερα θα σας προτείνω πιο ανδρικά δώρα και σε επόμενο επεισόδιο, θα σας δώσω ιδέες για τα γυναικεία δώρα.




Θα ξεκινήσω με τα πιο κλασικά και συνηθισμένα δώρα, τα οποία τα τελευταία χρόνια έχουν υποτιμηθεί λιγάκι. Ποιος άνθρωπος αγοράζει για τον εαυτό του, σκουφάκια, σκούφους, γάντια, κάλτσες, πυτζάμες κ.τ.λ.; Γι' αυτό και θα το κάνουμε εμείς γι'αυτούς! Στην αγορά μπορείς να βρεις σε διάφορα παιχνιδιάρικα σχέδια και χρώματα. 

Βρείτε μερικές ιδέες εδώ:

Scarf   Hat   Gloves   Wallet  





Αν δεν σου αρέσει και τόσο πολύ η ιδέα των πιο κλασικών επιλογών, μην ανησυχείς, σου έχω εναλλακτική. Αν ξέρεις το αγαπημένο του χόμπι, μπορείς να του πάρεις κάτι που να του φανεί χρήσιμο. Για παράδειγμα, αν έχει λατρεία με τα παιχνίδια (όπως όλοι οι άντρες, που πάντα θα παραμείνουν παιδιά), μπορείς να του πάρεις ακουστικά, ή το ειδικό πληκτρολόγιο με τα effect. Ένα άλλο παράδειγμα, αν είναι μουσικός, πάρε του μία νέα κιθάρα ή όποιο όργανο παίζει, ένα CD ή δίσκο με το αγαπημένο του συγκρότημα ή τραγουδιστή. Ακόμη και ένα μπλουζάκι με το αγαπημένο του είδωλο και εάν καταφέρεις να πάρεις και ένα αυτόγραφο, να είσαι σίγουρη πως δεν θα το ξεχάσει ποτέ!

Βρείτε μερικές ιδέες εδώ:





Μία άλλη εναλλακτική επιλογή, είναι να του πάρεις κάτι που έχει πραγματικά ανάγκη στην καθημερινότητα του, κάτι που ξέρεις ότι θα το χιλιοχρησιμοποιήσει. Για παράδειγμα, όλοι οι άντρες ξυρίζονται. Ε  λοιπόν, πάρε του μία καλή ξυριστική μηχανή, που μόνος του, ίσως να μην αγόραζε. Μια άλλη εναλλακτική επιλογή, αν είναι καπνιστής, επειδή σε καμία περίπτωση δεν θα το σταματήσει εάν δεν το θελήσει ο ίδιος, μπορείς να του πάρεις μία ωραία θήκη. Επιπλέον, εάν εργάζεται σε γραφείο και μεταφέρει καθημερινά, έγγραφα, υπολογιστή ή οτιδήποτε άλλο που χρειάζεται να μπει σε μια τσάντα, μπορείς να του την αγοράσεις. Είτε αυτή είναι χαρτοφύλακας, είτε τσάντα ώμου.  

Βρείτε μερικές ιδέες εδώ:




Είναι γνωστό, πως οι άντρες, έχουν ιδιαίτερη αδυναμία σε ότι περιέχει τη λέξη τεχνολογία. Εδώ έχεις πολλές επιλογές. Αν του πάρεις μία κονσόλα παιχνιδιού, θα τον δεις να κάνει χειρότερος και από 5χρονο. Από την άλλη αν είναι λάτρεις της φωτογραφίας, μπορείτε να του πάρετε μία φωτογραφική μηχανή, αλλά αν είναι έξω από το budget σας, πάρτε του ένα album για να βάλει τις φωτογραφίες που τραβάει. Αν προτιμάει την ηλεκτρονική μορφή ένα USB, μία κάρτα ή ένα σκληρό δίσκο για πιο μεγάλη χωρητικότητα. 

Βρείτε μερικές ιδέες εδώ:





Και τέλος, μια κόμη επιλογή που μπορώ να σας δώσω, είναι για τους λάτρεις του γυμναστηρίου. Αν ασχολείται με την γυμναστική και το σώμα του, πάρτε του ένα σετ γυμναστικής, μια τσάντα για το γυμναστήριο ή τα ρούχα του για την ώρα της άθλησης.

Βρείτε μερικές ιδέες εδώ:

Bag   Yoga Mat   Dumbbell   Water Bottle



Περιμένω τις δικές σας ιδέες, για τα χριστουγεννιάτικα 
μας δώρα!
Ελπίζω να περνάτε υπέροχα! 







0 Σχόλια