Fall is next to us!!

Δειλά - δειλά ο καιρός αρχίζει να κινείται σε μία, πιο φθινοπωρινή διάθεση. Ήρθε λοιπόν και η δική μας σειρά να προσαρμοστούμε σ' αυτό. Έτσι και εγώ σήμερα θα σας πω, τι είναι αυτό που σίγουρα ταιριάζει σε μένα.
1. COZY MOVIES
Υπάρχει κάτι που μπορεί να σε βάλει περισσότερο, σε ένα συγκεκριμένο mood; Εγώ πιστεύω πως ΌΧΙ! Ψάξε και βρες τις πιο φθινοπωρινές και χουχουλιάρικες ταινίες που μπορείς και προσκάλεσε φίλους, για να αράξετε όλοι μαζί, με μια κουβερτούλα.
Τώρα που τα βράδια κάνει λίγη ψύχρα, μπορείς να το εκμεταλλευτείς και να ανοίξεις ελάχιστο το παράθυρο για να δημιουργήσεις μία αίσθηση ψύχρας, στο χώρο.


2. FALL MUSIC 
Πλέον, είναι πάρα πολλές, οι υπηρεσίες που σου προσφέρουν αμέτρητες λίστες με τραγούδια, για κάθε διάθεση. Ψάξε και βρες την κατάλληλη για σένα! Εγώ θα σου πρότεινα, μουσικές σε πιο jazz ρυθμούς ή ακόμη και μπαλάντες. Κάθε πρωί, την ώρα που ετοιμάζεσαι, άκουσε την, για να φτιάξει η διάθεση σου!


3. ΑΡΩΜΑΤΙΚΑ ΧΩΡΟΥ 
Βρες μερικές μυρωδιές, που σε βοηθάνε να χαλαρώσεις και σου θυμίζουν μία πιο φθινοπωρινή, ακόμη και χειμωνιάτικη εποχή. Εγώ λατρεύω τον συνδυασμό κανέλας και πορτοκαλιού, με μία εσάνς από μέντα. Ακόμη όμως, υπάρχουν πολλοί άλλοι συνδυασμοί, όπως κράμπερι και αμύγδαλο, μέλι με λεβάντα και λεμόνι. 


4. ΒΟΛΤΑ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ 
Τα βουνά γενικά, είναι ένα μέρος που ηρεμεί και χαλαρώνει τον άνθρωπο. Ειδικά αυτή την εποχή, που κάνει ψύχρα. Είναι η καλύτερη περίοδος, για να πας και να χαρείς αυτό το γλυκό αεράκι.
ΠΡΟΣΟΧΉ! Εννοείται πως θα χρειαστεί να φορέσεις κάτι πιο χοντρό και μακρύ, σε σχέση μ' αυτά που φοράς στην πόλη. 



5. ΕΠΟΧΙΑΚΑ ΜΕΡΗ
Υπάρχουν πάρα πολλά μέρη, που αλλάζουν τα θέματα τους με βάση την εποχή και είναι πολύ ωραίο να τα ανακαλύψεις και να τα επισκευθείς. Πολλές καφετέριες, βάζουν μουσική που σου θυμίζει μια πιο χουχουλιάρικη κατάσταση και ακόμη και σε μέτριες θερμοκρασίες, εσύ θα αισθανθείς την ανάγκη να σκεπαστείς με μία κουβέρτα και να γευθείς ένα ζεστό ρόφημα


Καιρός να ετοιμαζόμαστε σιγά σιγά!!


Ελπίζω να περνάς υπέροχα!






  

0 Σχόλια