Αγαπημένε/η - Scout is my second family!

Aγαπημένε/η,

Προσκοπισμός για εμένα, δεν είναι απλώς μια λέξη, μια έννοια. Προσκοπισμός για μένα, είναι θεσμός, αξία και οικογένεια!


Κάποτε, πίστευα πως ο προσκοπισμός, ήταν ένας ασήμαντος θεσμός. Σήμερα, κατάφερε να μου αλλάξει την ζωή. Εκεί γνώρισα τους πιο γλυκούς και τρελούς ανθρώπους, με τους οποίους δέθηκα απίστευτα και δημιουργήσαμε μαζί τις καλύτερες αναμνήσεις. Ανθρώπους, που ξέρω πως θα έχω πλάι μου, όποτε τους χρειαστώ. Αυτή, είναι η μεγαλύτερη δύναμη αυτού του θεσμού. Οι φίλοι και οι αναμνήσεις που θα δημιουργήσεις.

Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, από το να μπεις σ’ αυτή την μεγάλη αγκαλιά. Πίστεψε με, αξίζει και με το παραπάνω. Δεν θα έχεις ξανά, την ευκαιρία να ζήσεις αυτές τις εμπειρίες, γεμάτες τρέλα και γέλιο. Δεν είναι απλό, αλλά ούτε και δύσκολο. Εάν το επιθυμείς μπορείς να το καταφέρεις!

Ακούγετε σκληρό, να προσπαθείς να βρεις δρόμο, για να περάσεις από τη μια πλευρά του βουνού στην άλλη, μέσα στη ζέστη και με όλα τα εφόδια στην πλάτη σου. Εάν το ζήσεις όμως,  θα καταλάβεις, πως είναι πολύ καλύτερο, παρά να το διασχίσεις με το αμάξι . Θα τραγουδάτε στη διαδρομή, για να μάθουν και τα γειτονικά χωριά, πως ήρθαν οι πρόσκοποι και θα βγάζετε απίστευτα βίντεο και φωτογραφίες, από ότι και αν συμβεί στη διαδρομή.  Το καλύτερο όμως, είναι ότι θα θυμάστε όλοι μαζί αυτή την εμπειρία και αργότερα, θα γελάτε με όλα τα χαζά που θα έχετε κάνει και κυρίως, εάν έχετε χαθεί. Αυτό σας το υπόσχομαι!

Κάπως έτσι είναι, μια συνηθισμένη δράση του Προσκοπισμού. Που να δείτε τα χειρότερα!

Μπείτε σ' αυτή την αγκαλιά, έστω και για λίγο.
Με αγάπη xx


Ελπίζω να περνάς υπέροχα!



0 Σχόλια