LifeStyle: 5 Τρόποι για να περάσεις ποιοτικό χρόνο με τους φίλους σου στο σπίτι!



Τώρα που επιτέλους τελείωσε η καραντίνα και σιγά σιγά τελειώνει και η εξεταστική, θέλεις να βρεθείς με τους φίλους σου. Πολλά εστιατόρια και καφετέριες είναι γεμάτα, άλλα δεν έχουν ανοίξει ακόμη και δεν ξέρεις τι να κάνεις; 

Σήμερα σου προτείνω 5 τρόπους για να περάσεις μια αξέχαστη βραδιά με φίλους στο σπίτι. Και θα μου πεις βαρέθηκα να είμαι σπίτι, και έχεις απόλυτο δίκαιο! Δεν σου έλειψε όμως μια βραδιά στο σπίτι με τους φίλους σου; Δεν θα σου θυμίσει, σε καμία περίπτωση, τα βράδια που ήσουν μόνος στο σπίτι. 

Πάμε να δούμε πως μπορείς να περάσεις όμορφα στο σπίτι με φίλους:

1. It's cooking time

pixabay.com / 089photoshootings

Μπορεί να λες: " Τι μας λέει αυτή τώρα;" αλλά αν το δοκιμάσεις μια φορά με την παρέα σου και δεν περάσετε καλά, τότε εντάξει πάω πάσο! 

Αποφασίστε λίγες μέρες πριν τι θα φτιάξετε, χωρίστε τα υλικά και κάντε τις αγορές σας, ώστε να είστε βέβαιοι ότι έχετε όλα τα υλικά εκείνη την στιγμή. Ορίστε μέρα και χώρο και ξεκινήστε το μαγείρεμα. (ελπίζω να μην καταλήξετε να παραγγείλετε) 

Όλη αυτή η διαδικασία θα σας φέρει πιο κοντά, σίγουρα θα κάνετε τις βλακείες σας και η κουζίνα θα φαίνεται σαν να έχει πέσει βόμβα, αλλά μετά θα τα φτιάξετε όλα! Είμαι βέβαιη πως αυτή την βραδιά θα την θυμάστε για πολύ καιρό και ειδικά ο ιδιοκτήτης του σπιτιού (ζητάω προκαταβολικά συγγνώμη). 

2. Game Night 

ritzcarlton.com

Εμείς λατρεύουμε αυτού του είδους βραδιές αν και δεν τις οργανώνουμε και πολύ συχνά. 
Μήνυμα προς τους φίλους μου: Κανονίστε άμεσα!

Τι πιο απλό από το να παραγγείλεις πίτσες, να φέρεις λίγα ποτά και απλά να μαζέψετε ότι επιτραπέζια έχετε και να ξεκινήσετε να παίζετε; Δεν θέλει ιδιαίτερο κόπο, περνάνε όλοι καλά, κάνετε κάθε είδους βλακεία και σίγουρα θα μάθεις και ένα καινούριο παιχνίδι!

3. Movie Night 

pexels.com / pixabay

Και ποιος δεν αγαπά τις ταινίες. Τους τελευταίους μήνες, δεν έκανες και άλλη δουλειά από το να βλέπεις σειρές και ταινίες. Πίτσα, ταινία και καλή παρέα. Τι άλλο θέλεις για να περάσεις όμορφα;

Κλασικό και αγαπημένο!

4. Karaoke Night 

shoppinginromania.com

Η αλήθεια είναι ότι αυτό το συστήνω μόνο όταν η παρέα αποτελείτε από καλλίφωνα άτομα, είτε αλλιώς λυπάμαι τους υπόλοιπους!

Είναι μια πολύ ωραία ιδέα. Θυμάστε τα τραγούδια που ακούγατε στο δημοτικό, στο γυμνάσιο και στο λύκειο. Περνάτε από κάθε λογής ρεπερτόριο και έτσι δεν μένει κανείς παραπονεμένος! 

5. Brunch 

pexels.com / Julie aagaard

Και ποιος δεν έχει πεθυμήσει να φάει το αγαπημένο του brunch. Έλα όμως που το μέρος που πήγαινα, δεν έχει ανοίξει ακόμη! Επειδή προφανώς οι συνήθειες δεν αλλάζουν εύκολα, η λύση είναι να προσπαθήσω να το φτιάξω στο σπίτι. Τι αξία θα έχει όμως αν το φάω μόνη μου; 

Γι' αυτό λοιπόν, κάλεσε τους φίλους σου και πρόσφερε τους το πιο απολαυστικό brunch που έχουνε φάει ώστε να μην θέλουν να φάνε από πουθενά αλλού! Μπορείς να τα καταφέρεις, το ξέρω.  

Εσύ ποιο από αυτά συνηθίζεις να κάνεις με τους φίλους σου;


Ελπίζω να περνάς υπέροχα!

0 Σχόλια