Christmas: Ιδέες για το "παιχνίδι" Secret Santa


Βρίσκεσαι και εσύ στην δύσκολη θέση, που πρέπει να πάρεις κάτι μικρό σε κάποιον, είτε τον γνωρίζεις καλά, είτε όχι και δεν ξέρεις τι;

Μια πολύ ωραία χριστουγεννιάτικη ιδέα για να το διοργανώσετε με τους φίλους, τους συμμαθητές, τους συναδέλφους σας. Ανταλλάξετε δώρα μεταξύ σας και μπείτε ακόμη πιο πολύ στο κλίμα των ημερών. 
Στο πέμπτο Χριστουγεννιάτικο "επεισόδιο", θα σας πω τις αγαπημένες μου Χριστουγεννιάτικες ιδέες για τον secret santa. Πάρτε και εσείς μια ιδέα, αλλά και έμπνευση, για να αποφασίσετε τι να πάρετε στον αποστολέα του δώρου.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι είναι το περιβόητο "secret santa" είναι ένα "παιχνίδι" στο οποίο μοιράζεσαι μικρά δωράκια με μία ομάδα ανθρώπων. Σε ένα κουτάκι αναγράφονται τα ονόματα των ατόμων που θα συμμετέχουν και ο καθένας παίρνει από ένα. Κανείς δεν πρέπει να ξέρει τι γράφει το χαρτάκι κάποιου άλλου (αν και δεν το τηρούμε και  πολύ αυτό). Ορίζεται μία μέρα όπου θα μαζευτείτε για να ανταλλάξετε τα δώρα. Ο κάθε ένας αγοράζει για το άτομο που του έτυχε στο χαρτάκι και εκείνη 'η την προηγούμενη μέρα, βάζετε όλοι τα δώρα σε ένα καθορισμένο χώρο. Σκοπός είναι ο καθένας την ώρα που ανοίγει το δώρο του, να μαντεύει σε 3 προσπάθειες, ποιος είναι ο αποστολέας. Εσύ τα έχεις καταφέρει; Εγώ πάντως όχι!!



1. Planner
Βρείτε το εδώ



2. Christmas socks
Βρείτε το εδώ



3. Selfie Light

Βρείτε το εδώ


4. Cup

 Βρείτε το εδώ


5. Travel Map 

 Βρείτε το εδώ


6. Board game

Βρείτε το εδώ


7. Photo Coasters
                                         
                                       Βρείτε το εδώ


8. iBed
Βρείτε το εδώ


9.  Speaker
Βρείτε το εδώ


10. Light Box 
Βρείτε το εδώ

Ποιες είναι οι δικές σου ιδέες;

Ελπίζω να περνάτε υπέροχα! 




0 Σχόλια