Αγαπημένε/η: If you can dream it, you can do it

@brandonwoelfel
Αγαπημένε/η,

Βρισκόμαστε στην εποχή που όλοι γύρω μας, μας αποτρέπουν να πραγματοποιήσουμε τα όνειρα μας.


Κακά τα ψέματα, αν τα όνειρα σου δεν αποσκοπούν σε μια καλή οικονομική εξασφάλιση και αν δεν μπορείς να τα υλοποιήσεις εύκολα, θεωρούνται απαγορευμένα. Επειδή κάτι είναι δύσκολο, δεν σημαίνει απαραίτητα πως είναι και ακατόρθωτο. Συγκεκριμένα, όσο πιο ακραίο και σπάνιο είναι το όνειρο σου, τόσο μεγαλύτερη ώθηση θα παίρνεις καθημερινά, μέχρι να το υλοποιήσεις. 

Το μόνο πράγμα που δεν μπορούν να σου απαγορεύσουν, είναι να ονειρεύεσαι. Φαντάσου την ζωή σου σε 10 χρόνια. Πως θα ήθελες να είσαι ως άνθρωπος, ποιο επαγγελματικό προσανατολισμό θα ήθελες να ακολουθήσεις, σε ποια εταιρεία θα ήθελες να εργάζεσαι (δική σου ή όχι), σε ποια χώρα θα ήθελες να μένεις. Έπειτα, ψάξε και βρες τι πρέπει να κάνεις πριν τα υλοποιήσεις όλα αυτά και φτιάξε μία λίστα προτεραιοτήτων.

Ήρθε η στιγμή να ξεκινήσεις να παλεύεις γι' αυτά που ονειρεύεσαι! Αν πιστεύεις εσύ ο ίδιος πως μπορείς να τα καταφέρεις, τότε κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σε αποτρέψει. Κάθε μέρα που περνάει, είσαι ένα βήμα πιο κοντά στην υλοποίηση αυτού του ονείρου. Μην αναβάλεις οποιαδήποτε υποχρέωση γιατί απλά βαριέσαι να την κάνεις. Το μόνο που θα πετύχεις, είναι να απομακρύνεσαι όλο και περισσότερο από τον στόχο σου.

Προχώρα μπροστά γιατί μπορείς! Σου αξίζει να ζεις την ζωή που ονειρεύτηκες εσύ για τον εαυτό σου και όχι οι άλλοι για εσένα.
                            
                                                                                                                                   Με αγάπη 

0 Σχόλια